Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

27 mars 2010
11:45

Väsby (Moracupen)

Referat: ESK T98 - Väsby (Moracupen)

Efter en obeskrivlig kämpainsats vinner ESK lördagens match i Moracupen mot så långt obesegrade Väsby med 3-2.

För en gångs skull har ESK lite tur i matchinledningen (det brukar vara tvärt om för det mesta), och matchuret har inte ens tickat fram till en minut när Jonte Berggren snyggt sätter ledningsmålet.

I periodvilan leder ESK med 2-1 och i andra periodens femte minut gör Wilmer Lindblad ett mycket viktigt 3-1 mål. Resterande dryga 10 minuter av perioden blir nämligen ett bombardermang mot ESK:s storspelande målvakt Pontus Hagman men närmare än 3-2 kommer inte Väsby utan ESK vinner!

Viljan och kämpainsatsen lade grunden till segern, plus förstås "kyliga" avslut när ESK sätter målen i kombination med suveränt spel från Pontus Hagman avgör till ESK:s fördel.

Väsby tappar inga mer poäng i grundspelet och ESK fick därmed en fjäder i hatten för sin seger!

ESK - Väsby 3-2 (2-1, 1-1) Skott: 11-23 (8-10, 3-13)